luni, 28 iunie 2010

AGEL - Sanatate si prosperitate!

AGEL – “WELLNESS AND WEALTH”


Volumul de vanzari al industriei wellness este evaluat la 500 miliarde USD/an.Este industria cu cea mai rapida crestere in toata lumea, datorita nevoii reale de a intari si imbunatati alimentatia noastra zilnica,ce contine in principal hrana artificiala.In plus, traim intr-un mediu contaminat – stresul nostru zilnic, stilul de viata alert ne determina sa luam masuri pentru a asigura organismului suplimentele nutritive in vederea mentinerii sanatatii noastre.
AGEL a dezvoltat o inovatie in livrarea de suplimente nutritive corpului nostru- Tehnologia Suspensiei in Gel ( Gelceuticals TM ) – asigura absorbtia optima de catre organism a tuturor ingredientelor naturale ( 90-95 % ! de aceea se spune ca aceste produse sunt “bio-available” ). Gustul excelent al suplimentelor, ambalate in plicuri doza zilnica asigura o experienta pozitiva in consum ,care creeaza consumatori loiali. Pe langa suplimentele nutritive, AGEL a dezvoltat si o linie de produse pentru ingrijirea pielii ( Ageless) bazate pe puterea elementelor anti-aging si antioxidante continute de EXO ; ajuta pielea atat din interior(GLO) cat si din exterior .
AGEL s-a lansat la 22 Octombrie 2005 in 12 tari simultan . Astazi AGEL este activ in mai mult de 50 de tari in lume , iar in Romania deschiderea oficiala a fost in iulie 2009 – timing-ul este perfect ! Nici o companie pana acum nu a mai sosit in Romania inainte de tipping point !!!

De ce network marketing ?
- oportunitate egala pentru toti de a genera venit pasiv ( independenta financiara)
- risc minim / sansa mare
- program flexibil – lucrezi cand vrei , cu cine vrei
- suport spre succes inca din primul moment

De ce AGEL?
- produse care imbunatatesc calitatea vietii
- timing capabil de a crea o afacere globala
- sistem duplicabil
- plan de compensare revolutionar

De ce acum?
- marketingul in retea infloreste in perioade de criza economica
- reteaua este viitorul afacerilor in lume
- conditii perfecte pentru o crestere masiva a companiei : produs inovator , sustinere financiara imensa , intr-o industrie in continua crestere

Un comentariu:

  1. Agel....nava amiral a industriei de network marketing.
    Daca nu acum, atunci cand?
    Produse cu adevarat revolutionare , cu un grad de eficienta ridicat , un management excelent , taining de exceptie.
    Cine alege Agel, alege viitorul!

    RăspundețiȘtergere