sâmbătă, 3 iulie 2010

Succes cu Agel

Agel este o noua specie din industria Network Marketing . Agel a dovedit ca o idee fresh de produs , o abordare inovativa a planului de compensare si o puternica structura de sprijin iti ofera sansa sa creezi lucruri extraordinare .
Profesia Network Marketing a crescut dramatic in cei peste 50 de ani de existenta . Azi industria se intinde in peste 100 de tari din lume , cu peste 56 milioane de oameni implicati (sursa : DSA ,Asociatia de Vanzari Directe).
Pe parcurs ,industria a atras atentia si laudele comunitatii de afaceri si a presei financiare , ridicandu-se ca un ultim bastion al afacerilor independente unde cineva poate construi o libertate financiara adevarata fara a fi necesara o investitie mare.
Si Agel s-a ridicat ca una dintre companiile care conduc aceasta industrie , ajutand sa creeze aceasta realitate pentru cei care viseaza la o viata mai buna.

Cele 5 lucruri de care NU ai nevoie pentru a avea succes in AGEL:

1. Educatia sau referintele din CV
Din moment ce Network Marketing-ul este asa de diferit de celelalte afaceri, regulile sunt diferite aici. Daca ai o diploma sau chiar mai multe , excelent! doar tine minte ca nu este o cerinta necesara pentru succesul in AGEL
2. Experienta in Network Marketing
Nu ai nevoie sa ai experienta anterioara pentru a atinge succesul cu AGEL ; linia ta sponsoriala deja a taiat prin jungla si a creat o cale pe care sa o folosesti
3.Aprobarea altora
Nu toti sunt pregatiti pentru succes; unii oameni sunt multumiti cu statutul de " victime profesioniste " si cauta scuze pentru " de ce succesul nu e pentru ei"
4. Sfaturi ieftine
Daca vrei sa inveti cum sa pilotezi un avion , trebuie sa obtii sfaturi de la un pilot profesionist ; daca vrei sa escaladezi muntele Everest , vorbeste cu cineva care deja l-a escaladat . Niciodata sa nu iei sfaturi financiare de la oameni falimentari. Cei mai buni antrenori sunt oamenii de succes.
5. Perfectiunea
Nu te gandi ca nu trebuie sa faci nimic pana nu ai incercat fiecare produs, nu ai citit fiecare particica de literatura si nu ai memorat fiecare aspect al planului de compensare . Sistemul AGEL este in asa fel construit incat poti studia, actiona si sa inveti pe altii simultan. Castigi pe masura ce inveti si inveti pe masura ce -i inveti pe ceilalti . Este o cale puternica pentru a construi o echipa puternica rapid.

Cel mai important lucru este sa intri in actiune !

In postul urmator , cele 5 lucruri de care ai nevoie ca sa ai succes in AGEL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu