joi, 29 iulie 2010

Cele cinci lucruri de care AI NEVOIE pentru succes

Acum ca am vorbit despre lucrurile de care nu ai nevoie pentru a avea succes, sa exploram ce este necesar pentru a ajunge la succes in afacerea ta :

1. De la 10 pana la 15 ore pe saptamana

Pentru a construi afacerea ai nevoie de cel putin zece ore pe saptamana in care sa lucrezi . Iti recomand sa-ti strecori zece pana la cincisprezece ore pe saptamana si sa incepi sa construiesti part-time. Inseamna a face un sacrificiu pe termen scurt - cum ar fi sa renunti la cateva programe TV , filme sau alte asemenea lucruri pentru o perioada - dar asa vei putea sa recoltezi beneficiile pentru multi ani de acum incolo !

2. O dorinta arzatoare

Adevarul este ca suntem cu totii ocupati. Toata lumea foloseste cele 24 de ore din fiecare zi.Ai nevoie de o dorinta arzatoare , care sa te entuziasmeze si sa te tina concentrat pe atingerea acelui vis pentru a putea aloca cele 10 - 15 ore pe termen lung pentru a -ti construi afacerea .
Aceasta dorinta te va tine conectat, muncind chiar atunci cand lucrurile nu merg asa de bine cum ti-ai dori .
Aceasta dorinta poate fi o casa mai mare , un Lamborghini , concedierea sefului tau ! ,sau a dona un milion de dolari in scopuri caritabile. Sau poate ca toate cele de mai sus.

3. O atitudine pozitiva

Sa-ti slefuiesti gandirea pentru a deveni o persoana mai buna va fi poate cel mai important lucru pe care il vei face in timpul construirii afacerii tale MLM.
Timpul alocat dezvoltarii personale zilnice o sa te mentina pe drumul cel bun. Entuziasmul si o atiudine pozitiva sunt mult mai puternice decat orice cunostinte intelectuale pe care le inveti sau orice calitati pe care ti le dezvolti.

4. Dorinta de a fi antrenat

Mentine o minte deschisa si asculta atent la ceea ce spune linia sponsoriala - ei au descoperit ceea ce functioneaza si care sunt cele mai bune practici pe care sa le urmezi.
Lucrurile care merg in vanzari sau in intreprinderi nu functioneaza in mod necesar in MLM.

5. Actioneaza !

Lucrul cel mai contra - productiv pe care il fac oamenii este ca " se pregatesc sa se pregateasca ".
De multe ori s-a spus " cunoasterea este putere ". Din nefericire, cunoasterea este doar putere potentiala. Cunoaterea plus actiune este formula din care iese adevarata putere .
Daca astepti planul perfect - planul perfect este sa actionezi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu